Nóż kuchenny Cold Steel - Krajalnica do mięsa (Kitchen Classics)
Jesteśmy autoryzowanym sprzedawcą
-
Czytaj więcej
Tabela rozmiarów
Cena: 105 zł
B2B
Dostępność od
W magazynie: 5
Termin dostawy: U dostawcy
Ihneď na predajni Nitra
Przewidywana Dostawa:
Opcje dostawy
- DPD - kurier: piątek 07.06.
- InPost - Kurier: piątek 07.06.
- Paczkomat InPost: piątek 07.06.
Registered customers collect points when shopping, which they can then use as currency. You will score so many points for this product. That you are not registered yet? Oops !!
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!
Dostawa od |
Gwarancja wymiany |
Gwarancja zwrotu |
98% |
Ten opis został przetłumaczony maszynowo z oryginalnego tekstu.
Kitchen Classics nie jest linią noży kuchennych przeznaczonych do użytku profesjonalnego, a mimo to będziesz mile zaskoczony ich wykonaniem i jakością. Linia noży kuchennych Kitchen Classics obejmuje zarówno ostrza gładkie, jak i ząbkowane, na przykład do ciasta, ryb lub warzyw. Ostrze noża wykonane jest z niemieckiej stali 4110. Drobnoziarnistej stali nierdzewnej Thyssen Krupp (Niemcy), która jest powszechnie stosowana w przemyśle farmaceutycznym i narzędziach kuchennych. Zrównoważona zawartość węgla i chromu zapewnia doskonałą odporność na korozję i wytrzymałość. Ostrza wykonane z tej stali można dobrze naostrzyć, dzięki czemu nadają się do noży bushcraftowych i outdoorowych. Nowo zaprojektowane rękojeści zapewniają pewny, ale wygodny chwyt. Wewnątrz rękojeści znajduje się wkładka z twardego tworzywa sztucznego Zy-Ex dla dodatkowej wytrzymałości. Dzięki fakturze i materiałowi powierzchni rękojeści, nóż nie ślizga się w dłoni nawet po zabrudzeniu. Kluczowe cechy.
Waga (g)
:
109
Materiał uchwytu
:
Kray-Ex
Długość ostrza (mm)
:
228
Długość rękojeści (mm)
:
122
Długość całkowita (mm)
:
350
Tutaj możesz także znaleźć podobne produkty:
Komentarze klientów