ReviewsWidget_ReviewsAboutUs
Kategorie
 
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Nóż kuchenny Cold Steel Scimitar (seria komercyjna)

0 / 5 (0 opinii)
Jesteśmy autoryzowanym sprzedawcą
-
Czytaj więcej
Dostępne warianty
Available in 1 variant
Nóż kuchenny Cold Steel Scimitar (seria komercyjna)
Nóż kuchenny Cold Steel Scimitar (seria komercyjna)
Nazwa produktu: Nóż kuchenny Cold Steel Scimitar (seria komercyjna)
SKU: 20VSCZ
Dostępność: W magazynie
18
Product Price: 157 zł
Tabela rozmiarów
Cena: 157 zł
B2B
Dostępność od
W magazynie: 9
Termin dostawy: W magazynie
Ihneď na predajni Nitra
Wyprzedane
Przewidywana Dostawa:

Opcje dostawy

  • DPD - kurier: poniedziałek 13.05.
  • InPost - Kurier: poniedziałek 13.05.
  • Paczkomat InPost: poniedziałek 13.05.
Registered customers collect points when shopping, which they can then use as currency. You will score so many points for this product. That you are not registered yet? Oops !!
Producent: Cold Steel
Kod produktu:20VSCZ
Gwarancja: 5 roklatalat
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!

Dostawa od
17 zł

Gwarancja wymiany
towaru do 14 dni.

Gwarancja zwrotu
pieniędzy do 14 dni

98%
towaru w magazynie

 

Ten opis został przetłumaczony maszynowo z oryginalnego tekstu.

Scimitar lub Cimeter to duży, zakrzywiony nóż rzeźniczy z ostrzem o długości 25 cm. Commercial Series to seria fabrycznie produkowanych noży kuchennych zaprojektowanych przez prezesa Cold Steel, Lynna C. Thompsona. Noże te, z ekstremalnie wypolerowanymi ostrzami, są przeznaczone do różnych prac, od rzeźni i rzeźników, przez kuchnie komercyjne i szefów kuchni, po myśliwych i rybaków oraz kuchnie domowe. Ostrza noży wykonane są z niemieckiej stali 4116. Stal ta jest nierdzewna i łatwa do naostrzenia w celu przywrócenia krawędzi. Rękojeść wykonana jest z dwóch materiałów. Tylna część rękojeści jest wykonana z wytrzymałego polipropylenu, który nadaje nożowi kształt i doskonałe właściwości wytrzymałościowe, a powierzchnia jest pokryta miękkim i elastycznym syntetycznym polimerem Kray-Ex, który zapobiega ślizganiu się rękojeści. Jak prawidłowo traktować nóż do mięsa Zawsze myj noże ręcznie. Gorąca woda i para ze zmywarki są szkodliwe dla noży. Po użyciu umyj je pod bieżącą wodą i wytrzyj do czysta. Zawsze przechowuj noże w stojakach lub pochwach. Wkładaj je ostrzem do góry do stojaka, aby zapobiec stępieniu. Nigdy nie wkładaj noży luzem do szuflady z innymi nożami lub innymi metalowymi przyborami. Podczas pracy zawsze używaj desek wykonanych z miękkich materiałów, takich jak drewno lub plastik. Nieodpowiednie są płyty porcelanowe, szkło, sztuczny lub naturalny kamień. Należy regularnie ostrzyć noże, ponieważ tępe noże mogą być niebezpieczne. Noże można ostrzyć za pomocą osełki, ostrzałki do noży lub osełki. Po użyciu kamienia do ostrzenia, ostrze należy spłaszczyć na skórzanym pasku lub osełce. Idealnie jest korzystać z usług profesjonalnego ostrzarza przynajmniej raz w roku.
Parameters
Kolor : Czarny
Waga (g) : 173
Materiał uchwytu : Kray-Ex
Materiał ostrza : 4116SS
Długość ostrza (mm) : 255
Długość rękojeści (mm) : 132
Długość całkowita (mm) : 387

Komentarze klientów

Wszyscy Pozytywny 0 Negatywny 0
5
4
3
2
1

Dodaj komentarz:

...

Dodaj odpowiedź na komentarz:

... Anuluj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pełna (Desktop) wersja