ReviewsWidget_ReviewsAboutUs
Kategorie
 
 
 
 
 
pozerá 1 návštevník

Nóż kuchenny Cold Steel 6" do filetowania, seria komercyjna

0 / 5 (0 opinii)
Jesteśmy autoryzowanym sprzedawcą
-
Czytaj więcej
Dostępne warianty
Available in 1 variant
Nóż kuchenny Cold Steel 6" do filetowania, seria komercyjna
Nóż kuchenny Cold Steel 6" do filetowania, seria komercyjna
Nazwa produktu: Nóż kuchenny Cold Steel 6" do filetowania, seria komercyjna
SKU: 20VF6SZ
Dostępność: U dostawcy
015
Product Price: 105 zł
Tabela rozmiarów
Cena: 105 zł
B2B
Dostępność od
W magazynie: 15
Termin dostawy: U dostawcy
Ihneď na predajni Nitra
Wyprzedane
Przewidywana Dostawa:

Opcje dostawy

  • DPD - kurier: poniedziałek 03.06.
  • InPost - Kurier: poniedziałek 03.06.
  • Paczkomat InPost: poniedziałek 03.06.
Registered customers collect points when shopping, which they can then use as currency. You will score so many points for this product. That you are not registered yet? Oops !!
Producent: Cold Steel
Kod produktu:20VF6SZ
Gwarancja: 5 roklatalat
Chcete si vyskúšať produkt?
Navštívte našu predajňu v Nitre!

Dostawa od
17 zł

Gwarancja wymiany
towaru do 14 dni.

Gwarancja zwrotu
pieniędzy do 14 dni

98%
towaru w magazynie

 

Ten opis został przetłumaczony maszynowo z oryginalnego tekstu.

Nóż do filetowania 6" to nóż do filetowania ryb o długości ostrza 15 cm. Filetowanie jest specyficzną czynnością w przygotowywaniu ryb i wymaga specjalnych noży do filetowania. Noże kuchenne Commercial Series to seria fabrycznie produkowanych noży kuchennych zaprojektowanych przez prezesa Cold Steel, Lynna C. Thompsona. Noże te, z ekstremalnie wypolerowanymi ostrzami, są przeznaczone do różnych prac, od rzeźni i masarni, przez kuchnie komercyjne i szefów kuchni, po myśliwych i rybaków oraz kuchnie domowe. Ostrza noży wykonane są z niemieckiej stali 4116. Stal ta jest nierdzewna i łatwa do naostrzenia w celu przywrócenia krawędzi. Rękojeść wykonana jest z dwóch materiałów. Tylna część rękojeści jest wykonana z wytrzymałego polipropylenu, który nadaje nożowi kształt i doskonałe właściwości wytrzymałościowe, a powierzchnia jest pokryta miękkim i elastycznym syntetycznym polimerem Kray-Ex, który zapobiega ślizganiu się rękojeści. Jak prawidłowo traktować nóż do mięsa Zawsze myj noże ręcznie. Gorąca woda i para ze zmywarki są szkodliwe dla noży. Po użyciu umyj je pod bieżącą wodą i wytrzyj do czysta. Zawsze przechowuj noże w stojakach lub pochwach. Wkładaj je ostrzem do góry do stojaka, aby zapobiec stępieniu. Nigdy nie wkładaj noży luzem do szuflady z innymi nożami lub innymi metalowymi przyborami. Podczas pracy zawsze używaj desek wykonanych z miękkich materiałów, takich jak drewno lub plastik. Nieodpowiednie są płyty porcelanowe, szkło, sztuczny lub naturalny kamień. Należy regularnie ostrzyć noże, ponieważ tępe noże mogą być niebezpieczne. Noże można ostrzyć za pomocą osełki, ostrzałki do noży lub osełki. Po użyciu kamienia do ostrzenia, ostrze należy spłaszczyć na skórzanym pasku lub osełce. Idealnie jest korzystać z usług profesjonalnego ostrzarza przynajmniej raz w roku.
Parameters
Kolor : Czarny
Waga (g) : 102
Materiał uchwytu : Kray-Ex
Materiał ostrza : 4116SS
Długość ostrza (mm) : 153
Długość rękojeści (mm) : 132
Długość całkowita (mm) : 285

Komentarze klientów

Wszyscy Pozytywny 0 Negatywny 0
5
4
3
2
1

Dodaj komentarz:

...

Dodaj odpowiedź na komentarz:

... Anuluj
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pełna (Desktop) wersja